Your skin journey starts here

Intake

Tijdens jouw eerste afspraak zal ik een hoop vragen stellen. Dit gaat over jouw gezondheid, levensstijl, dieet, hormonen, natuurlijk jouw huid en de verwachtingen die je hebt. We nemen de ingrediënten lijst door van de producten die je nu gebruikt. Vergeet deze daarom niet mee te nemen of een foto van de ingrediënten lijst te maken. Hiermee kan ik achterhalen waar jouw huidproblemen vandaan komen.

Huidanalyse

Na de intake mag je op de behandelstoel plaats nemen en zal ik met een vergrootglas en lamp jouw huid analyseren.

Ik kijk naar vochtlevels, oneffenheden, elasticiteit, poriën, zonneschade… alles.

Na de huidanalyse adviseer ik jouw wat de juiste behandeling is en wat deze kost zodat je niet voor verassingen komt te staan na de behandeling.

Behandelplan

Na de behandeling ken ik jouw huid beter en deel ik al mijn adviezen. Dit ontvang je achteraf ook nog op een PDF per mail. Hierin staat jouw op maat gemaakte skincare routine, geadviseerde behandelingen, supplementen/voeding/bloedonderzoek advies van de orthomuleculaire therapeut, wat ons doel is en realistische verwachtingen.

3 Stappen naar huidverbetering

Stap 1

50% Skin care routine

Wat jij dagelijks thuis doet is zeer belangrijk als je je huid wilt verbeteren. Ik laat jou daarom een volledige routine zien na de behandeling. Dit bestaat meestal uit 3-5 producten. Je ontvangt 10% korting als je 3 producten binnen een week aanschaft. Deze mag je meteen meenemen, binnen een week ophalen of laten verzenden. Na een week vervalt de korting.

Stap 2

20% Behandelingen

Jouw huid vernieuwd zich elke 4-6 weken. Het is daarom belangrijk elke maand de dode huidcellen te verwijderen en de nieuwe huidcellen diep te reinigen en te voeden. Dit versnelt het verbeteringsproces drastisch.

Stap 3

30% Supplementen & Voeding

De orthomoleculair therapeut (met wie ik samenwerk) weet precies wat jij nodig hebt. Iedereen heeft sowieso een tekort aan Omega 3 vetzuren. Deze zijn een must bij alle huidcondities. In mijn salon biedt ik de verste visolie (zonder zware metalen) en eventuele andere vitaminen aan. Je kunt betaalbare bloedonderzoeken doen om precies te zien hoe jij ervoor staat.

Ready to be my new Skin friend?

Als wij gaan samenwerken kun je verwachten dat ik jouw huid behandel alsof het de mijne is. Ik zal je daarom zo nu en dan ook even appen om te vragen hoe het gaat. Mijn doel is altijd 4 maanden! Natuurlijk is dit voor een ieder anders. Enige wat jij hoeft te doen is consistent jouw huid thuis te verzorgen, de adviezen zo goed mogelijk opvolgen en elke 4 weken met mij te chillen.