- Hydrafacial -

“De favoriete behandeling voor vele film- en muzieksterren voordat ze de rode loper op gaan.”
Boek nu

De beste huid van je leven in 3 stappen

Stap 1. reiniging & peeling

Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2. extractie & hydratie

Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3. insluizing & bescherming

Verzadigt de huid met superserums gevuld met antioxidanten, peptides en hyaluronzuur om je gezonde gloed te maximaliseren.

Onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen

PLATINUM HYDRAFACIAL
215

De 60 minuten HydraFacial wordt gestart met het ontgiftingsproces door middel van lymfedrainage wat ook de wallen aanpakt. Daarna wordt jouw huid van de 3 stappen voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een Booster Serum naar keuze en de behandeling wordt afgerond met LED licht therapie.

+ handmatig mee-eters verwijderen of masker.

Pakket van 3: 595,- (Termijnbetaling: in 2 keer)

RADIANCE PIGMENT HYDRAFACIAL
179

In 45 minuten worden de 3 stappen uitgevoerd. Daarnaast zal de extra Britenol spot treatment Booster de pigmentvlekken ophelderen en LED licht de collageen aanmaak stimuleren en de huid kalmeren.

+ handmatig mee-eters verwijderen, massage of masker.

Pakket van 3: 507,- (Termijnbetaling: in 2 keer)

CLARIFYING HYDRAFACIAL
166

In 45 minuten worden de 3 stappen uitgevoerd. Daarnaast zal de extra sterke Clarifying Booster (Glysal™) de poriën extra diep reinigen en zal er handmatig nog extra extracties uitgevoerd worden. Aan het einde wordt er LED licht gebruikt om de verstopte poriën aan te pakken door middel van het afremmen van de talgproductie en de bacteriën te doden.

+ handmatig mee-eters verwijderen, massage of masker.

Pakket van 3: 468,- (Termijnbetaling: in 2 keer)

SIGNATURE HYDRAFACIAL
149

De huid wordt in 30 minuten diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserum gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

+ handmatig mee-eters verwijderen, masssage of masker.

Pakket van 3: 420,- (Termijnbetaling: in 2 keer)

HYDRAFACIAL RUG
165

De huid op de rug wordt met een grotere opzetstuk speciaal voor het lichaam behandeld. Dezelfde 3 stappen worden uitgevoerd in 30-40 minuten. Deze behandeling is zeer geschikt voor puistjes op de rug.

Sterkere peeling +21,-

add-ons

Deze kun je toevoegen aan jouw Hydrafacial behandeling.

Perk lippen

40,-

Exfolieert, hydrateert en geeft de lippen volume. Het product krijg je daarna mee naar huis. Hier kun je de lippen nog een maand mee verzorgen.

Nassif md hydraglucan booster

55,-

Hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt de huid intensief. Pakt tekenen van veroudering aan.

Circadia protec plus booster

45,-

Kalmeert de huid, pakt roodheid aan, maakt pigmentvlekken lichter en beschermt de huid tegen vrije radicalen.

Circadia enzyme

25,-

Een milde alternatief voor chemische peelings. Het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden.

Circadia masker

15,-

Een professionele masker voor elke huidtype om de behandeling nog effectiever te maken.

Er zijn 7 maskers voor verschillende huidtypes.

Circadia oxygen

40,-

Een medische behandeling wat de P. Acne bacterie doodt. Het helpt de vette huid te matteren. Ook pakt het rosacea en zonneschade aan.

Regen gf booster

55,-

Bevat groeifactoren die de productie van collageen en elastine stimuleert. Revolutionaire M-007™ transporttechnologie versterkt de behandeling doordat het de serum dieper en efficiënter de huid penetreert.

Geschikt voor acne, rosacea en de rijpe huid.

Perk ogen

40,-

Verheldert en pakt fijne lijntjes aan rondom de ogen. Het product krijg je daarna mee naar huis. Hier kun je de ogen nog een maand mee verzorgen.

How does hydrafacial md treatment work?

De niet-invasieve Hydrafacial MD-procedure maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur om de huid grondig te wassen, exfoliëren en hydrateren. Om vuil of onzuiverheden van het huidoppervlak te verwijderen, wordt eerst een zachte wasoplossing aangebracht.

Vervolgens wordt een chemische peeling gebruikt om dode huidcellen los te maken en te verwijderen, waardoor een teint zichtbaar wordt die stralender en gerevitaliseerd is.

Ten slotte, om volledig in de huid te dringen en vitale voedingsstoffen en vocht te leveren, combineert het Hydrafacial MD-apparaat vacuümzuiging en een speciaal bereid serum. Een gladdere, helderdere en stralende teint is het resultaat van de behandeling, die zacht is en ideaal voor alle huidtypes.