Welkom bij Cherish Yourself

Peelings

 

MILDE PEELINGS

PEEL ME BABY

30 – 45 minuten | 65,-

Reinigen, melkzuur of alpha/beta peeling, Marshmallow Hydrating
Whip masker en nabehandeling.

 

PEEL PACKAGE 195,-

4 MILDE PEELINGS VOOR DE PRIJS VAN 3
(geef dit aan tijdens de eerste behandeling, je betaalt het volledige bedrag tijdens je eerste behandeling)

De soort peeling wordt gekozen tijdens de behandeling. Beiden maken de huid egaal en zacht.
Melkzuur voor verheldering, pigmentatie, hydratatie en veroudering.
Alpha/Beta voor veroudering en acne/verstoppingen.

Contra-indicaties: gevoeligheid voor aspirine en salicyl, zonneschade, eczeem, herpes(koortslip), accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, vitamine A crème gebruikt in de afgelopen week, zwanger, antibiotica gebruik (zowel als crème en als drank/pil vorm), open wonden of open/actieve acne, geschiedenis met veel allergenen.

Belangrijk: Deze peelings kunnen een licht tintelend gevoel geven. Na de behandeling moet de huid 5 dagen goed gehydrateerd en beschermd worden. In de salon kan er een Post Peel Producten Pakket gekocht worden. Een pakket kost €16,95.

MEDIUM PEELINGS

DERMAFROST PEEL + POST PEEL HOME CARE KIT

30 minuten | 75,-

Geschikt voor de volgende huidtypes:

Milde acne en jeugdpuistjes (Acne Vulgaris grade 1-2)
 
Contra-indicaties: donkere huid (liever mandeliclear peel), gevoeligheid voor aspirine en salicyl, eczeem, vitamine a gebruikt in de afgelopen 2 weken, herpes(koortslip), roaccutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, zwanger, antibiotica gebruik (zowel als crème en als drank/pil vorm), kapotte huid, geschiedenis met veel allergenen.
 
Belangrijk: Deze peeling zal tijdens behandeling een warm en strak gevoel geven. Na de behandeling is het gevoel weg en wordt er geen crème gebruikt. Hierdoor kan de peel door werken. Na 12 uren mag de gezicht behandeld worden met de meegegeven Post Peel Kit. Dit versneld de wondheling, beschermd de huid en voorkomt extreme ongemakken. De kit bestaat uit de Vitamin Veil Reiniging, Vitamine C Reversal serum, Post Peel Balm en een SPF waar je ongeveer 7 dagen mee kunt. Zorg ervoor dat je tijdens de hersteltijd de regels volgt. Deze staan onderaan de pagina.
 
Hoe vaak? Deze peel mag na 2-3 maanden herhaald worden, maar zal na de eerste behandeling al veel verschil maken. De huidverbeterende Soft Touch behandeling houdt de huid in conditie.
 
Hersteltijd is 3 tot 8 dagen. Je kunt een milde tot gemiddelde schilfering verwachten.

MANDELICLEAR PEEL SYSTEM + POST PEEL HOME CARE KIT

30 minuten | 87,-

Geschikt voor de volgende huidtypes:

Acne, hyperpigmentatie, melasma, donkere huiden en UV-schade.
 
Het systeem bestaat uit:
– Mandeliclear Peel om de pigmentatie te verbleken.
– Vitamin A Accelerator om de huidvernieuwing te versnellen.
 
Contra-indicaties: allergie voor amandel, gevoeligheid voor aspirine, salicyl en vitamine a, eczeem, herpes(koortslip), accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, zwanger, antibiotica gebruik (zowel als crème en als drank/pil vorm), minder dan een week geleden een zuur/acid gebruikt, kapotte huid, geschiedenis met veel allergenen.
 
Belangrijk: De amandel peeling zal tijdens de behandeling een warm gevoel geven, bij het aanbrengen van de vitamine A zal dat gevoel zich versterken. Na de behandeling is het gevoel weg en wordt er geen crème gebruikt. Hierdoor kan de peel door werken. Na 12 uren mag de gezicht behandeld worden met de meegegeven Post Peel Kit. Dit versneld de wondheling, beschermd de huid en voorkomt extreme ongemakken. De kit bestaat uit de Vitamin Veil Reiniging, Vitamine C Reversal serum, Post Peel Balm en een SPF waar je ongeveer 7 dagen mee kunt. Zorg ervoor dat je tijdens de hersteltijd de regels volgt. Deze staan onderaan de pagina.
 
 
LET OP! 
Deze peeling is speciaal ontworpen voor de donkere huid en huiden met hyperpigmentatie. Heb jij een donkere huid of hyperpigmentatie, dan moet er 2 weken voor de behandeling speciale producten worden gebruikt om complicaties uit te sluiten. De producten zijn de White Veil Brightener, Bright White Serum en de SPF. Deze zullen de hyperpigmentatie vlekken na ongeveer 3 weken al zichtbaar verbleken op een milde/gezonde manier en is dus fijn om in je routine te houden. Heb je liever reis formaten, dan kan dat ook. Een SPF is ten alle tijden belangrijk om het donker worden van de hyperpigmentatie te voorkomen. Wil je de huid niet voorbehandeling met de producten, dan kan deze behandeling niet worden uitgevoerd. De producten zorgen er ook voor dat de behandeling beter aan slaat en de pigment aanmaak veiliger wordt gestaakt.
 
White Veil Brightener €72,95 (reisformaat 10,-)
Bright White Serum €55,95 (reisformaat 8,-)
SPF €53,95 (reisformaat 9,-)
 
Hoe vaak? Deze behandeling mag na 2-3 maanden herhaald worden, maar zal na de eerste behandeling al veel verschil maken. Bij gebruik van de producten zal de behandeling nog maar 1 of 2 keer herhaalt hoeven te worden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar de verwachtingen worden besproken tijdens je eerste afspraak. De huidverbeterende ‘Shine Bright’ of ‘Soft Touch’ behandelingen kunnen gekozen worden tussen de peelings in.
 
Hersteltijd is 7 tot 10 dagen. Je kunt een milde tot stevige schilfering verwachten.
REGELS VOOR NA EEN PEELING
 
De huid niet wassen of nat maken tijdens de eerste 12 uur.
Gebruik geen scrubs, washandjes of zuren tijdens de herstel periode.
Geen hete douche, sauna, jacuzzi’s tijdens de herstel periode.
Vermijd de zon en zonnebank voor 2 weken.
Niet heftig zweten tijdens de herstel periode.
Vitamine A en zuren mogen 2 weken na de behandeling hervat worden.
Trek de vellen niet van je gezicht.
BESCHERM JEZELF TEGEN DE ZON!
ALLES OVER PEELINGS

Wat zijn peelings? Een peeling is een professionele huid herstellende behandeling. Het
verwijderd de bovenste laag van de huid op een gecontroleerde manier. Acne, onderhuidse
bulten, littekens, hyperpigmentatie en fijne rimpels worden minder zichtbaar. 
De nieuwe huid die je daarna ziet is gladder en jonger.
Peelings bevatten zuren (melkzuur, amandelzuur, salicylzuur etc.) die van mild tot medium sterk gaan. Je begint altijd eerst bij mild en kunt het daarna opbouwen. Zie het als gewicht heffen in de sportschool, je begint daar ook niet meteen met een zwaar gewicht!

Voor wie? Iedereen kan een peeling behandeling ondergaan. Ook zijn er peelings in de salon
speciaal voor de donkere huiden en gevoelige huiden! Wil jij een zichtbare verbetering, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekken of rimpels? Dan is dit DE behandeling!

Voor wie niet? Een peeling is zeer veilig! Je mag geen peeling doen als je zwanger bent, borstvoeding geeft, roaccutane gebruikt, overgevoelig bent for de peeling vloeistoffen, open huid of eczeem hebt. Dan adviseren wij de Soft Touch behandeling op enzymen basis.

Gaat mijn huid peelen? Hoe milder de peeling hoe minder je zult vervellen. Doe je een peeling voor het eerst, dan adviseren wij 7 dagen voor een belangrijk event de peeling te doen. Meeste mensen vervellen bij de milde peelings niet tot heel mild voor 3-5 dagen.

Hoeveel peel behandelingen zijn er nodig? De meeste mensen zien na hun eerste behandeling al een verbetering. Voor optimaal resultaat adviseren wij ongeveer 3-6 behandelingen die om de 2 tot 10 weken herhaald kunnen worden. Teveel zonlicht en roken hebben een nadelige invloed op het resultaat.

Contact

Schoonheidssalon Cherish Yourself
Amsterdam Noord
info@cherishyourself.nl

Openingstijden

Maandag     13:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 19:00
Donderdag  10:00 - 19:00
Vrijdag         10:00 - 19:00
Zaterdag      13:00 - 17:00

Kom langs!