Welkom bij Cherish Yourself

Huidverzorging met Rosel Heim

 

Over Rosel Heim

Rosel Heim heeft al langer dan 60 jaar geleden haar eerste product op de markt bracht. Rosel Heim is een Duits familie bedrijf.
Zij maken cosmetica die de natuurlijke processen van de huid
ondersteunen. Hier zitten geen mineralen oliën, siliconen of vaseline in.
De huid kan deze vreemde stoffen niet verwerken, waardoor ze als overtollig materiaal worden opgeslagen en als hobbels en bobbels op de huid te herkennen zijn. In plaats van deze stoffen wordt er gewerkt met de
basisstoffen squalaan of zuivere lanoline. Deze herkent de huid en kan hiermee omgaan.
Rosel Heim heeft gevonden dat de huid weinig voedingsstoffen bevat na beschadigingen van buiten af. Voorbeelden van beschadigingen zijn; teveel reinigen, stofwisseling stoornis, UV stralen, microdermabrassie en meer. Rosel Heim probeert deze oorzaak op te heffen door de huid
voldoende van voedingsstoffen te voorzien en wel in de vorm van bioaminen. Op deze manier wordt de causale keten van gebrek aan voeding – storing in de celstofwisseling – weefseldefect doorbroken. Een mooie huid wordt zonder negatieve bijwerkingen bereikt. Rosel Heim is dierproef, paraben en gifvrij.

Waarom een Rosel Heim Behandeling?

Rosel Heim is zacht, mild en een hele fijne huidverzorgingsmerk. De ingrediënten zijn huid identiek waardoor het makkelijk door je huid wordt opgenomen.
Heb je last van pigmentatie, rimpels, rosacea, acne of andere huidproblemen en wil je sneller verbetering zien? Dan kun je liever kiezen voor de Circadia Huidverbetering behandelingen.

Healthy Skin Facial

55 minuten | 48,-

De Healthy Skin Facial is een behandeling voor alle huidtypes. Tijdens de behandeling worden er onzuiverheden verwijdert, gezicht- en decolleté gemasseerd met gebruik van Actieve Regeneration en wordt het afgerond met een herstellend masker, dagcrème en een oog creme. Na de behandeling is de huid diep gevoed met rijke voedingstoffen en bio-aminen. De celstofwisseling is verhoogd en de huidweefsel en bloedcirculatie zijn verbeterd met als resultaat
een gezonde look zonder bijwerkingen. Bij veel acne raad ik de Acne Facial aan.

Glow Up Facial

75 minuten | 62,-

De Glow Up Facial is de perfecte behandeling voor elke huid type! De behandeling bestaat uit de Healthy Skin Facial, maar dan met twee populaire toevoegingen. De Hydrojelly Masker & High Frequency.
De hoog geconcentreerde Hydrojelly maskers behandelen diverse huidcondities, maar geven vooral een boost van hydratatie.
Het masker wordt ter plekken gekozen en gemaakt. Het
wordt verspreid over het gezicht, inclusief de ogen en lippen.
Na 20 minuten wordt deze in zijn geheel in een paar seconde pijnloos afgerold. High frequency doodt bacteriën, werkt ontstekingsremmend en maakt de huid strak. Na de behandeling is je huid stralend, egaal en kun je make-uploos over straat. Draag je toch graag make-up dan ligt dit heel mooi op de huid.

Magic Fairy Wand

20 minuten | 25,-

Heb je last van veel acne en ben je bang voor verspreiding? Dan kun je tijdens deze behandeling een intensieve oppervlakkige reiniging krijgen en high frequency om de bacteriën te doden.
Daarna nog een bacterie dodend masker en je bent klaar voor de dag!

Extra’s Rosel Heim

Extra’s kun je alleen toevoegen aan een gezichtsbehandeling en is dus niet los te boeken
High Frequency (bij veel acne) | 8,-
Hydrojelly Masker (voor extra hydratatie en genot) | 10,-
Zelloxan Ampul (bij dikke huiden en/of littekens) | 7,-

Contact

Schoonheidssalon Cherish Yourself
Amsterdam Noord
info@cherishyourself.nl

Openingstijden

Maandag     13:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 19:00
Donderdag  10:00 - 19:00
Vrijdag         10:00 - 19:00
Zaterdag      13:00 - 17:00

Kom langs!