Welkom bij Cherish Yourself

Een onzuivere huid is een huid met mee-eters en/of puisten. De huid oogt vettig, maar kan ook droog aanvoelen

Level 1
Dit zijn allemaal start behandelingen. We starten de behandeling met een kort gesprek over jouw doelen, dit wordt vervolgt met een aantal vragen om jouw huid beter te leren kennen. Na de behandeling krijg je productadvies een een behandelplan voor 6 maanden om jouw doel(en) te bereiken. Je huid kan wat rood zijn na de behandeling, maar dit zal binnen 24 uur verminderen.

Level 2
Na je eerste behandeling wordt er opgebouwd naar de level 2 behandelingen. Deze zijn intensiever en moet de huid aan kunnen. In jouw behandelplan staat wanneer jouw huid een level 2 aan kan.De huid zal wat gevoeliger aanvoelen na de behandeling dan bij een level 1 behandeling. Zelden zal een huid detoxen na een level 2 behandeling. Dit kan een klein maandje duren.

Level 3
Deze behandelingen zitten op een hoog medisch level. De huid moet op deze behandelingen voorbereid zijn en mag alleen uitgevoerd worden na advies van de schoonheidsspecialiste. Na de behandeling voelt de huid droog en gevoelig aan. Dit zal de 7-10 dagen duren. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige cosmeceuticals huidproducten. Dit betekend dat er niet alleen gewerkt wordt op de bovenste dode huidlaag (wat de meeste producten doen), maar dieper in de levende huidlagen gaan werken. De oorzaak van jouw huidprobleem wordt hierdoor aangepakt en zichtbaar verbeterd.

Level 1 Onzuivere Huid behandelingen

Chocolate & Champagne Acne Facial

70 minuten | 98,-

De meest gekozen behandeling om de huid een flinke boost te geven. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, fruit enzym exfoliatie die dode huidcellen verwijderen, een dieptereiniging, LED-lichttherapie om de collageen aanmaak te stimuleren, de Oxygen RX behandeling om de huid een grote hap van zuurstof te voorzien en een masker voor jouw huidtype. Het is een intensieve pijnloze behandeling die de huid snel in betere conditie brengt. Elke behandeling kan in sterke worden aangepast.

Contra-indicaties: gevoelige/dunne huid door medicatie, allergie voor cacao, ananas, papaya, raspberry of citroenzuur.

The Soft Touch

45-60 minuten | 57,-

Een fruit enzym behandeling waarbij dode huidcellen en talg worden verwijdert. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, fruit enzym exfoliatie, dieptereiniging en een masker voor jouw huidtype. Er zijn 3 soorten enzymen:. Cocoa: voor acne, rosacea en gevoelige huiden. Raspberry: voor hyperpigmentatie problemen. Zymase: voor dikke en zon beschadigde huiden.

Contra-indicaties: allergie voor cacao, raspberry, ananas, papaya, raspberry of citroenzuur

Oxygen RX + Dieptereiniging

45 minuten |77,-

Een medische behandeling waarbij de P. Acne bacterie wordt aangepakt, opgestapelde pigment van acne wordt opgeruimd, de huid er strakker en helder uit zal zien en de uitstraling van rosacea vermindert. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, Oxygen RX behandeling, een dieptereiniging en een hydraterend masker.

Contra-indicaties: allergie voor citroenzuur en zeer droge huiden.

Level 2 Onzuivere Huid behandelingen

Wij raden aan om de behandeling 3 dagen voor een speciaal event te ondergaan, mits je al eens een peeling hebt gehad. Als dit je eerst peeling is, dan liever 2 maanden voor een speciaal event uit proberen.

Glow Up Facial

60 minuten | 70,-

The soft touch behandeling i.c.m. een milde peeling. De peeling zal licht tintelen. De behandeling maakt de huid egaal, hydrateert, exfolieert de poriën en pakt eventuele hyperpigmentatie vlekken aan. Je zal hier niet van schilferen

Contra-indicaties: zonneschade, gevoelige/dunne huid door medicatie, allergie voor cacao, ananas, papaya, raspberry of citrus vruchten, zeer gevoelige huiden, zeer droge gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in de afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Peel Me Baby

40-50 minuten | 60,-

Een behandeling waar de huid wordt gepeeld met melkzuur en salicylzuur. Melkzuur verheldert pigmentvlekken op, vermindert rimpels en hydrateert de huid. Salicylzuur dringt door de haarfollikel en exfolieert de poriën, het maakt de huid egaal. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, milde peeling en verkoelend masker

Contra-indicaties: zeer gevoelige huiden, zeer droge gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in de afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Level 3 Onzuivere Huid Medische behandelingen

Alle medische behandelingen bestaan uit een oppervlaktereiniging en de peel. Vooraf wordt er een toestemmingsformulier getekend. Je gaat naar huis met de peel nog op het gezicht en houdt het gezicht 12 uur lang droog mits anders wordt aangeraden. De volgende ochtend start je met de Post Peel Home Care Kit.

De Post Peel Home Care Kit bestaat uit: een milde reiniging, vitamine C serum, herstellende crème en een zonnebrand crème. Hier kun je 7 dagen mee en zal het herstel versnellen.

Peelings: De komende 7-10 dagen kun je niet sporten, zonnebaden, naar de sauna, zweten, scrubben of andere producten gebruiken. Vooral geen producten met zuren of retinol. De huidschilfers vallen er vanzelf af. Niet plukken of krabben!

Dermafrost (incl. Post Peel Home Care Kit)

35 minuten | 75,-

De Dermafrost behandeling is een salicylzuur peeling. Het vermindert olie productie en verstoppingen (blackheads/whiteheads), gaat ingegroeide haartjes tegen en doodt bacteriën in de poriën. Na 1 behandeling zie je al groot verschil!

HERSTELTIJD: De huid zal vanaf dag 2-3 na de behandeling ongeveer 3-5 dagen peelen/schilferen. Het zal aanvoelen alsof je verbrand bent door de zon.

Contra-indicaties: cystic acne (eerst aanpakken met de Chocolate & Champagne behandeling), donkere huiden (liever de MandeliClear behandeling), zeer gevoelige huiden, zeer droge gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

MandeliClear + Retinol Peel (incl. Post Peel Home Care Kit)

40 minuten | 87,-

De MandeliClear peel is voor een ieder die met pigmentvlekken te maken heeft, maar is speciaal ontworpen voor de donkere huid. Het bestaat uit verschillende zuren die hyperpigmentatie vlekken verminderen, de huid exfolieert en hydrateert, een antibacteriële werking heeft op de ontstekingen en het vervellen stimuleert. De Retinol peel (vitamine A) zal de huid nog een extra boost geven om zicht te vernieuwen.

VOORBEHANDELING: De huid moet 8 weken voorbehandeld worden met producten die de schoonheidsspecialiste ruim van te voren laat zien. Dit zorgt ervoor dat de (donkere) huid, begint met het remmen van de pigmentaanmaak. De peel kan de hyperpigmentatie tijdelijk verergeren als er niet wordt voorbehandeld. Een zeer belangrijke stap dus!

HERSTELTIJD: De huid zal vanaf dag 2-3 na de behandeling ongeveer 7 dagen peelen/schilferen. Het zal tijdens deze dagen trekkerig en oncomfortabel aanvoelen.

Contra-indicaties: actieve acne (eerst aanpakken met Chocolate & Champagne behandeling), zeer gevoelige huiden, zeer droge gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Retinol Peel 2.5% (incl. post peel home care kit)

35 minuten | 75,-

Retinol (Vitamine A) heeft veel voordelen. Het bevordert de celvernieuwing en verhoogt collageen en elastine productie. Je huid ziet er opvallend egaler en helder uit. Het werkt ontstekingsremmend op Acne en pigmentvlekken worden zichtbaar minder i.c.m. de pigment creme.

HERSTELTIJD: De huid zal vanaf dag 2-3 na de behandeling ongeveer 3-5 dagen peelen. De huid zal oncomfortabel aanvoelen.

Contra-indicaties: gevoeligheid voor vitamine A, droge en gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

MandeliClear Peel 2.5% (incl. post peel home care kit)

35 minuten | 75,-

De MandeliClear peel bestaat uit verschillende zuren die hyperpigmentatie vlekken verminderen, de huid exfolieert en hydrateert, een antibacteriële werking heeft op de ontstekingen en het vervellen stimuleert. De peel is speciaal ontworpen voor de donkere huidtypen, maar is geschikt voor iedereen.

VOORBEHANDELING: De huid moet 8 weken voorbehandeld worden met producten die de schoonheidsspecialiste ruim van te voren laat zien. Dit zorgt ervoor dat de (donkere) huid, begint met het remmen van de pigmentaanmaak. De peel kan de hyperpigmentatie tijdelijk verergeren als er niet wordt voorbehandeld. Een zeer belangrijke stap dus!

HERSTELTIJD: De huid zal vanaf dag 2-3 na de behandeling ongeveer 3-5 dagen peelen.

Contra-indicaties: gevoeligheid voor vitamine A, droge en gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Contact

Schoonheidssalon Cherish Yourself
Amsterdam Noord
info@cherishyourself.nl

Openingstijden

Maandag     13:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 19:00
Donderdag  10:00 - 19:00
Vrijdag         10:00 - 19:00
Zaterdag      13:00 - 17:00

Kom langs!