Welkom bij Cherish Yourself

Een normale huid heeft weinig opvallende problemen.De huid is in balans en ziet er egaal uit.

Level 1
Dit zijn allemaal start behandelingen. We starten de behandeling met een kort gesprek over jouw doelen, dit wordt vervolgt met een aantal vragen om jouw huid beter te leren kennen. Na de behandeling krijg je productadvies een een behandelplan voor 6 maanden om jouw doel(en) te bereiken. Je huid kan wat rood zijn na de behandeling, maar dit zal binnen 24 uur verminderen.

Level 2
Na je eerste behandeling wordt er opgebouwd naar de level 2 behandelingen. Deze zijn intensiever en moet de huid aan kunnen. In jouw behandelplan staat wanneer jouw huid een level 2 aan kan.De huid zal wat gevoeliger aanvoelen na de behandeling dan bij een level 1 behandeling. Zelden zal een huid detoxen na een level 2 behandeling. Dit kan een klein maandje duren.

Level 3
Deze behandelingen zitten op een hoog medisch level. De huid moet op deze behandelingen voorbereid zijn en mag alleen uitgevoerd worden na advies van de schoonheidsspecialiste. Na de behandeling voelt de huid droog en gevoelig aan. Dit zal de 7-10 dagen duren. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige cosmeceuticals huidproducten. Dit betekend dat er niet alleen gewerkt wordt op de bovenste dode huidlaag (wat de meeste producten doen), maar dieper in de levende huidlagen gaan werken. De oorzaak van jouw huidprobleem wordt hierdoor aangepakt en zichtbaar verbeterd.

Level 1 Normale Huid behandelingen

Chocolate & Champagne Acne Facial

70 minuten | 98,-

De meest gekozen behandeling om de huid een flinke boost te geven. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, fruit enzym exfoliatie die dode huidcellen verwijderen, een dieptereiniging, LED-lichttherapie om de collageen aanmaak te stimuleren, de Oxygen RX behandeling om de huid een grote hap van zuurstof te voorzien en een masker voor jouw huidtype. Het is een intensieve pijnloze behandeling die de huid snel in betere conditie brengt. Elke behandeling kan in sterke worden aangepast.

Contra-indicaties: gevoelige/dunne huid door medicatie, allergie voor cacao, ananas, papaya, raspberry of citroenzuur.

The Soft Touch

45-60 minuten | 57,-

Een fruit enzym behandeling waarbij dode huidcellen en talg worden verwijdert. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, fruit enzym exfoliatie, dieptereiniging en een masker voor jouw huidtype. Er zijn 3 soorten enzymen:. Cocoa: voor acne, rosacea en gevoelige huiden. Raspberry: voor hyperpigmentatie problemen. Zymase: voor dikke en zon beschadigde huiden.

Contra-indicaties: allergie voor cacao, raspberry, ananas, papaya, raspberry of citroenzuur

Level 2 Normale Huid behandelingen

Wij raden aan om de behandeling 3 dagen voor een speciaal event te ondergaan, mits je al eens een peeling hebt gehad. Als dit je eerst peeling is, dan liever 2 maanden voor een speciaal event uit proberen.

Glow Up Facial

60 minuten | 70,-

The soft touch behandeling i.c.m. een milde peeling. De peeling zal licht tintelen. De behandeling maakt de huid egaal, hydrateert, exfolieert de poriën en pakt eventuele hyperpigmentatie vlekken aan. Je zal hier niet van schilferen

Contra-indicaties: zonneschade, gevoelige/dunne huid door medicatie, allergie voor cacao, ananas, papaya, raspberry of citrus vruchten, zeer gevoelige huiden, zeer droge gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in de afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Peel Me Baby

40-50 minuten | 60,-

Een behandeling waar de huid wordt gepeeld met melkzuur en salicylzuur. Melkzuur verheldert pigmentvlekken op, vermindert rimpels en hydrateert de huid. Salicylzuur dringt door de haarfollikel en exfolieert de poriën, het maakt de huid egaal. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, milde peeling en verkoelend masker

Contra-indicaties: zeer gevoelige huiden, zeer droge gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in de afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Level 3 Normale Huid Medische behandelingen

Alle medische behandelingen bestaan uit een oppervlaktereiniging en de peel. Vooraf wordt er een toestemmingsformulier getekend. Je gaat naar huis met de peel nog op het gezicht en houdt het gezicht 12 uur lang droog mits anders wordt aangeraden. De volgende ochtend start je met de Post Peel Home Care Kit.

De Post Peel Home Care Kit bestaat uit: een milde reiniging, vitamine C serum, herstellende crème en een zonnebrand crème. Hier kun je 7 dagen mee en zal het herstel versnellen.

Peelings: De komende 7-10 dagen kun je niet sporten, zonnebaden, naar de sauna, zweten, scrubben of andere producten gebruiken. Vooral geen producten met zuren of retinol. De huidschilfers vallen er vanzelf af. Niet plukken of krabben!

Retinol Peel 2.5% (incl. post peel home care kit)

35 minuten | 75,-

Retinol (Vitamine A) heeft veel voordelen. Het bevordert de celvernieuwing en verhoogt collageen en elastine productie. Je huid ziet er opvallend egaler en helder uit. Het werkt ontstekingsremmend op Acne en pigmentvlekken worden zichtbaar minder i.c.m. de pigment creme.

HERSTELTIJD: De huid zal vanaf dag 2-3 na de behandeling ongeveer 3-5 dagen peelen. De huid zal oncomfortabel aanvoelen.

Contra-indicaties: gevoeligheid voor vitamine A, droge en gevoelige huiden, kapotte huiden, accutane gebruikt in afgelopen 12 maanden, gebruik van; Retin-a, Renova, glycol of salicylic zuur in de afgelopen week, zwanger of borstvoeding gevend, herpes, open wonden.

Contact

Schoonheidssalon Cherish Yourself
Amsterdam Noord
info@cherishyourself.nl

Openingstijden

Maandag     13:00 - 18:00
Woensdag   10:00 - 19:00
Donderdag  10:00 - 19:00
Vrijdag         10:00 - 19:00
Zaterdag      13:00 - 17:00

Kom langs!