“Doktoren konden mij niet meer helpen en stelde voor er mee te leren leven, maar daar was ik het niet mee eens.”

Ik ben cherish!

Ik ben Cherish, een 90’s baby en de leukste schorpioen die je ooit zal ontmoeten haha. Mijn hele leven staat in het teken van huid, vanwege mijn atopische eczeem. Het onzekere gevoel dat mijn huidproblemen mij gaven, stagneerde mij in het najagen van mijn dromen.

Ik geloof dat iedereen een purpose heeft in dit leven en door jezelf te verstoppen vanwege jouw huidproblemen is het moeilijker om jouw purpose en dromen te vervullen.

Na het volgen van een opleiding en het aanpassen van mijn lifestyle en voeding, kan ik nu mijn eigen purpose waarmaken… Namelijk jouw huidproblemen oplossen zodat jij jouw purpose kan vervullen! You get me ?

I don’t wanna brag, maar als het gaat om acne (littekens), hyperpigmentatie of ongewenst haargroei… I GOT YOU! Er is geen dag dat ik deze huidproblemen niet zie. Ik raak gemotiveerd van deze huiden, want ik ben er zeker van dat na 3-6 maanden je een prachtig verschil zult zien en je je niet langer meer hoeft te verstoppen.

Ik heb de opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond in 2015 en volg regelmatig opfris opleidingen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Je kunt mij vinden in Amsterdam Noord!

BEN JIJ READY OM JOUW SKIN JOURNEY TE STARTEN CLICK HERE